Üzleti tippek

Leköszönt a Danubius vezérigazgatója

Bartucz László vezérigazgató 2008 december 13-től távozik a Danubius Rádió éléről. Az operatív feladatokat a Danubius Kereskedőház Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági tagja László Géza látja el.

Bartucz László fontos szerepet töltött be abban, hogy ténylegesen elindulhat a jövőben a hazai rádiózás történelmében mérföldkőnek számító digitális átállás – áll a vállalat sajtóközleményében. December 13-tól a Danubius Kereskedőház Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági tagja, László Géza látja el az operatív feladatokat. László Géza 1998-tól mostanáig az Antenna Hungária Zrt. igazgatóságának volt az elnöke és a társaság vezérigazgatói posztját is betöltötte az elmúlt időszakban.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt László Géza nyáron lett igazgatósági tag a Danubiusnál, míg Fischer András, aki korábban vezérigazgató volt az adónál, az év elején került az igazgatóság tagjai közé. A két szakember „csatasorba állításával” a Danubiusnak nem titkolt célja, hogy visszaszerezze elsőségét a kereskedelmi rádiós piacon. Az utóbbi években a dobogó legfelső fokán a Sláger rádió áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik