Üzleti tippek

A Vegyépszer 250 főt épít le

A Vegyépszer Építő és Szerelő Zrt. szervezetátalakítást és csoportos létszámleépítést hajt végre, a cégcsoport több ütemben 250 munkavállalója elbocsátását jelentette be a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központnak.

A társaság pénteki közleménye szerint a vállalat létszámának 27 százalékát jelentő dolgozók munkaviszonyát 2009 januárban és februárban szüntetik meg. A közleményben hangsúlyozzák: az idei 80 milliárd forintos árbevétel után jövőre csupán 50 milliárdot tervezhetnek. A csökkenésre átszervezéssel, valamint a költséggazdálkodás racionalizálásával reagál a Vegyépszer.

“A cégcsoport kész arra, hogy kiválóan felkészült szakembereivel, korszerű műszaki-technikai eszközeivel, valamint minősített alvállalkozói körével továbbra is az eddigi, magas színvonalon teljesítse megbízásait” – áll a közleményben.

A Vegyépszer gazdasági stabilitásának megőrzése mellett vezetői törekednek szakmai kapcsolatrendszerük erősítésére mind a megrendelőkkel, mind az alvállalkozókkal, és számítanak megbízásokra az állami és önkormányzati szervek közeljövőre tervezett infrastrukturális fejlesztéseiből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik