Üzleti tippek

Az SZDSZ nemmel szavaz

admin

2008. 12. 01. 13:26

Az SZDSZ parlamenti képviselőcsoportja egységesen úgy döntött, hogy nem szavazza meg a kormány által beterjesztett adó- és járuléktörvény-módosításokat.

Kóka János frakcióvezető a testület ülése után elmondta: az SZDSZ egyúttal saját adótörvény-módosító javaslatokat nyújt be az Országgyűlésnek.

Az adócsomagot a Liberális Gazdasági Kabinet készíti el.
Kóka János magyarázatként elmondta, hogy véleményük szerint a beterjesztett adótörvény-módosítások nem segítenek a vállalkozásokon, nem segítik a növekedést. Újságírói kérdésre hozzátette: döntésüket nem előzte meg nagy vita a frakción belül, hiszen azokat a módosító indítványaikat, amelyekkel valamennyit javítani tudtak volna az adójavaslatokon, már korábban leszavazta a parlament.

Szintén újságírói felvetésre a frakcióvezető közölte: a költségvetés fő számait az adótörvény nem módosítja.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.