Üzleti tippek

MTV: megújult a hírstáb vezetése

Bednárik Imre és Németh Zsolt személyében két helyettes is segíti Kert Attila hírigazgató munkáját. A három vezető az országos és a regionális hírműsorok közötti együttműködés hatékonyságán dolgozik.

Személyi összetételében megújult a Magyar Televízió Hír főszerkesztőségének vezetése. Medveczky Balázs ügyvezető alelnök megbízásából Németh Zsolt és Bednárik Imre is hírigazgató-helyettesként segíti a főszerkesztőséget 2006 júliusa óta vezető Kert Attila munkáját. Németh Zsolt a regionális hír- és műsorszolgáltatás megújításában lát el meghatározó szerepet. Bednárik Imre a Híradó, Az Este és A szólás szabadsága című adások szerkesztését hangolja össze.

„Fontos közös feladatunk, hogy még hatékonyabbá tegyük az együttműködést MTV országos és körzeti hírszolgáltató részlegei között” – mondta Kert Attila hírigazgató. Hozzátette: az eddiginél is nagyobb szerepet kell kapnia a regionális hírszolgáltatásnak, egyidejűleg pedig tovább kell erősíteni a vidéki stúdiók és a nézők által már ismert és elismert országos hír- és hírháttér műsorok stábjainak együttműködését.

Igazolás a TV2-től

Az MTV Pécsi Stúdióját továbbra is vezető Németh Zsolt (38 éves), aki november 1-je óta megbízott hírigazgató-helyettes fontosnak tartja, hogy jobban csatornázzák a régiók információit a hírfolyamba. Vezetőtársa, a november 15-étől munkába állt Bednárik Imre (44 éves), aki kétszer is megkapta az Országgyűlés elnökétől az év parlamenti újságírója kitüntetést, arra helyezi a hangsúlyt, hogy legyen minden korábbinál többször első hírközlő a Magyar Televízió. A hírigazgató-helyettes, a TV2 Tények című műsorától igazolt a Hír Főszerkesztőséghez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik