Üzleti tippek

Szombaton falhatjuk a reklámokat

2008. november 29-én ismét megrendezik a Reklámzabálók Éjszakáját a Budapest Congress and World Trade Centerben. Idei kuriózumként a legszexibb reklámokat is megtekinthetjük.

Az immár nyolcadik Reklámzabálók Éjszakáján a szervezők az ínyencek számára fociról szóló reklámfilmeket tartogatnak, de megnézhetik az érdeklődők a legszexibb filmeket, illetve belekukkanthatnak néhány vírusfilmbe is.

A korábbi évekhez hasonlóan a szombati rendezvényen délutáni és esti vetítések is lesznek. A délutáni 14, az esti 19 órakor kezdődik. A jegyek 2900 (délután), 5400 (este), illetve 7900 (VIP) forintos áron kaphatók.

A rendezvény műsorvezetője idén Hadházi László lesz, fellép a Presidance Táncegyüttes. A meghirdetett kreatív versenyek zsűrielnöke Sas István reklámszakember, Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros-világbajnok díszvendégként érkezik az estére.

A Reklámzabálók vetítéssorozatán a nézők számos filmösszeállítást tekinthetnek meg olyan híres filmrendezőktől, mint Michel Gondry, Wim Wenders, Robert Altman, Ang Lee.
A filmvásznak sztárjai közül David Beckhammel, Ronaldóval, Zidane-nal, Carla Brunival, Georges Clooney-val, Sophie Marceau-val, Jean Renóval, Clive Owennel és Mihail Gorbacsovval készült reklámfilmeket láthatnak az érdeklődök. További részletek a www.reklamzabalok.hu oldalon olvashatók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik