Üzleti tippek

Rövidfilm pályázatot hirdet az AXN

2009. január 31-éig lehet jelentkezni az AXN rövidfilm páyázatára. A fődíj egy kamera és utazás Hollywoodba.

Az AXN, a Sony Pictures Entertainment akció- és kalandcsatornája a két évvel ezelőtti kezdeményezés sikerén felbuzdulva ismét rövidfilm pályázatot hirdet, amelyre minden, 18. életévét betöltött amatőr vagy profi rendező beküldheti DVD-PAL, MiniDV-PAL, vagy DVCam-PAL formátumban készített, 1-7 perc közötti kisfilmjét. A pályázaton témabeli, vagy más tartalmi megkötés nincs, s idén már olyan pályaművek is indulhatnak, melyeket alkotójuk más fesztiválra is benevezett. A beérkezett kisfilmeket Török Ferenc és Pálfi György rendezők bírálják majd el.

A legjobb tíz kisfilmből február végén Budapesten megrendezik a 2009-es AXN Filmfesztivál záró- és díjkiosztó partiját. Az első díjazott egy professzionális SONY HD kamerát nyer, és Hollywoodba utazhat, hogy ellátogathasson a filmkészítés egyik fellegvárába, a Sony stúdióiba.

A legjobb tíz alkotás eszmei jutalma hogy a csatorna a filmeket többször műsorára tűzi majd. A pályázatról bővebben a www.axnfilmfestival.hu weboldalon lehet olvasni. A pályaműveket 2009. január 31. éjfélig várják a szervezők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik