Üzleti tippek

Kerekes székes reklámfilmet forgat a tinisztár

A mozgáskorlátozottak hátrányos megkülönböztetése ellen küzd reklámfilmjével Spáh Dávid. A Famila Kft. egykori arca számos filmben dolgozott már korábban is rendezőasszisztensként.

Spáh Dávid legutóbb Herendi Gábor Valami Amerika 2-jében dolgozott, de kisfilmjeivel és reklámfilmjeivel már rendezőként is bemutatkozott.

A Miniszterelnöki Hivatal felkérésére Dávid legújabb reklámfilmjében egy fordított világot mutat be, ahol a kerekes székesek vannak többségben, és az egészséges emberek érzik magukat megkülönböztetettnek, kirekesztettnek.

A film – három másik hasonló produkcióval együtt – decemberben forog majd több televíziós csatornán. Ezek szintén a fogyatékosság egy-egy típusát járják körbe: vakság, siketség, értelmi fogyatékosság.

A Miniszterelnöki Hivatal decemberben induló kampányának célja a fogyatékkal élők társadalmi elfogadottságának erősítése. A filmek mellett a MeH blogoldalt is indít a www.egyenloesely.freeblog.hu oldalon, ahol a témával részletesebben ismerkedhetnek meg a látogatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik