Üzleti tippek

Új havilapot indít a Sanoma

admin

2008. 11. 18. 12:34

Piknik címmel havonta megjelenő, zömében a kiadó más lapjaiban már publikált írásokból szemezgető, főként nőknek szóló kiadványt indított a Sanoma Budapest Zrt.

A lap bemutatkozó sajtótájékoztatóján Nyomárkay Kázmér lapigazgató elmondta, az írások ötöde jelenik meg először a Piknikben, a többit a kiadó más orgánumaiban már olvashatta a közönség. Utalt arra, hogy a kiadóé a legnagyobb hazai női heti- és havilap-portfólió. Az új lap alapvető célcsoportjaként a családos, városi nőket említette.

A Piknik első – 112 oldalas, 285 forintért a standokra kerülő – számából 80 ezret nyomnak, és az a céljuk, hogy egy év múlva hetente 55-60 ezer fogyjon belőle – mondta a lapigazgató. A Sanoma Budapest Zrt. a FigyelőNet kiadója is.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Derecske, 2018. június 8.
Aszfaltterítő gép munka közben. A kivitelezés alatt lévő M35-ös autópálya 60-as kilométerszelvényének jobb oldali pályáján, Derecske határában a második aszfaltréteget építik be. 
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.