Üzleti tippek

Megújult a Népszabadság portálja

Hétfőtől megújult formában találkozhatnak a látogatók a Népszabadság hírportáljával, melynek neve hivatalosan Népszabadság Online, elérhetősége pedig marad www.nol.hu, de a www.nepszabadsag.hu is élővé válik.

A változtatás egyaránt érinti a tartalmat, a dizájnt, és természetesen új elemek is kerültek a portálra. A váltás célja egy korszerűbb site, amely interaktívabb, mint a korábbi volt. A dizájn letisztult, átlátható, és valamennyi rovat esetében egységes.

Újdonságnak számít a saját mozgóképes tartalomszolgáltatás, a NolTV, amely videomegosztóként is működik, s így lehetőséget ad a látogatóknak saját filmjeik feltöltésére és azok szerkesztésére. Az eddigieknél sokkal hangsúlyosabbá válnak a multimédiás tartalmak: az interaktív infografikák, a karikatúrák, a képgalériák és – később – a hangzóanyagok is.

A tervek szerint a Népszabadság Online az év végéig még további új szolgáltatásokkal bővül. A megújult portál – amely a vállalat híreit közreadó céges oldallal is kiegészült – népszerűsítésére, a hozzá kapcsolódó új arculati elemek bevezetésére október végétől nagyszabású marketingkampány indul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik