Üzleti tippek

Pánczél nélkül a TV2

Távozik a TV2-től Pánczél Andrea hírigazgató, aki két éve töltötte be ezt a posztot a csatornánál. Utódja állítólag Bárdos András lesz.

A televízió közleménye szerint közös megegyezéssel távozik tőlük a szakember. A hírigazgatóság jövőbeni struktúrájáról a következő hetekben hoznak döntést a TV2-nél. „Büszke vagyok a hírigazgatóság elmúlt években elért sikereire és eredményeire” – nyilatkozta diplomatikusan Pánczél Andrea, aki tíz éve dolgozott a TV2-nél. Az Index értesülései szerint Bárdos András lehet az új hírigazgató.

Pánczél Andrea pályáját 1994-ben a Magyar Televíziónál kezdte, később pedig németországi televízióknál dolgozott ösztöndíjas műsorvezetőként. 1997 októberében az induló RTL Klub szerkesztőjeként állt munkába, a következő évben váltott: a TV2 Szép új világ című külpolitikai magazinjának lett a műsorvezetője. Később szerkesztőként dolgozott a csatorna reggeli és esti hírműsoraiban, majd a Jó reggelt, Magyarország! főszerkesztőjévé nevezték ki. A hírigazgatóság munkáját 2006 óta irányította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik