Üzleti tippek

Színházzal erősít a Duna TV

Saját szituációs komédiával, valamint minden eddiginél több színházi tárgyú produkcióval erősítette meg folyamatosan induló őszi műsorstruktúráját a Duna Televízió - hangzott el a kisebbik köztévé hétfői sajtótájékoztatóján.

Az Állomás című teleregény Cselényi László elnök, a széria ötletadójának közlése szerint egy, a valóság és a képzelet határán álló pályaudvar mindennapjait mutatja be mulatságos, szerethető és toleráns módon, a stabil gárda mellett akár külföldi színészeket is bevonva a produkcióba; az október közepén induló sorozatból eddig 11 részt rendeltek meg.

Pörös Géza műsorokért felelős alelnök arról beszélt: minden héten műsorra kerül színházi produkció, műsor vagy egy „kivételes színházi ember portréja”, míg Pomezanski György innovációs alelnök közölte, szeretnék főműsoridőben a 19 és 49 év közötti nézők közül azok figyelmét is felkelteni, akik „eddig nem túlságosan figyeltek a Duna Televízióra”.

Az eseményen elhangzott az is: a Kikötő című kulturális műsor havonta egyszer – Világ Kikötő címmel – különkiadással jelentkezik, amely a föld távoli, érdekes, ám turistaparadicsomnak nem számító vidékeinek valamelyikét mutatja be. Október elején – Knézy Jenő vezetésével – rendőrségi magazint is indít a csatorna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik