Üzleti tippek

Sajátos Megasztár indul az orosz tévében

Szovjet és orosz könnyűzenei előadók mérik össze tehetségüket az NTV orosz kereskedelmi tévécsatorna legújabb műsorában.

A Szupersztár 2008 című műsorban az egykori szovjet és a mai orosz könnyűzene válogatottja mérkőzik egymással, s a legjobbakból új álomcsapatot alakítanak, amelynek nemzetközi szinten is képviselnie kell majd Oroszországot. Mind a szovjet, mind az orosz válogatottban a korszak második vonala, vagyis nem a legnagyobb sztárjai vonulnak fel.

A fő feladat, hogy a versenyzők számukra eddig ismeretlen műfajban lépjenek fel: aki érzelmes slágereiről híres, az ezúttal előadhat például egy argentin tangót, vagy éppen egy hardrockot, de lesz, aki a múlt század húszas éveinek stílusát idézi majd fel.

Büntetés a vesztesnek

A szereplők maguk választják ki a műfajt, s a hozzá való kosztümöt is – az utóbbit egy ismert moszkvai divattervező által külön e célra készített nagy ruhatárból. Minden adásban a két válogatott öt-öt tagja mérkőzik meg egymással, s az adott műsorban alulmaradó csapatnak a győztesek szabják ki a büntetését, például olyasmit, hogy utcai énekesként lépjen fel egy pályaudvaron.

Aki végképp nem tud megbirkózni a feladattal, az jokerhez folyamodhat: segítségül hívhatja bármely orosz vagy külföldi sztárt. A produkciókat a zsűri mellett természetesen a közönség is értékeli, a tévénézők telefonon és interneten szavazhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik