Üzleti tippek

Humorcsatorna indul októberben

Október elsején startol a magyar Comedy Central. Az Egyesült Államok legnépszerűbb, humoros tematikájú csatornája érkezik Magyarországra, hazai gyártású és már most nagy nemzetközi sikernek örvendő külföldi műsorokkal.

A Comedy Central magyar nyelvű humorcsatorna, amely elsődlegesen a 18-39 éves korosztályt célozza meg, és indulásakor több mint 1,5 millió háztartásban lesz fogható. Az adó helyi gyártású és nemzetközi tartalmakat egyaránt sugároz majd. A csatorna a VH1 Europe helyén lesz látható osztott műsoridővel naponta 14:00 és 02:00 óra között.

A népszerű, humoros tematikájú csatorna olyan sorozatokkal érkezik Magyarországra, amelyek jelenleg világszerte a legnézettebb szituációs komédiák közé tartoznak. Ilyen például a My Name is Earl (A nevem Earl), de jön a How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) is, utóbbi a Jóbarátokhoz hasonló humorával számíthat sikerre. Ezen kívül lesz Simpson család és South Park is.

Humorista főszerkesztő a csatorna élén

Természetesen magyar tartalmak is kerülnek a csatornára, hiszen a TV2-vel kötött megállapodás szerint láthatóak lesznek a Bagi-Nacsa-páros műsorai, az Irigy Hónaljmirigy és a L’Art pour L’Art társulattól a Noooooormális! A csatorna saját gyártású műsora Magyarok az űrben címmel készül.

A Comedy Central főszerkesztője Litkai Gergely. Humorista, író és forgatókönyvíró, rendszeresen publikál, valamint olyan tévéműsorok ötletembereként dolgozott, mint az Esti Showder Fábry Sándorral és a Showder Klub. A 2006-os Humorfesztivál szerkesztője és szóvivője, az első magyarországi stand-up comedy club, a Godot Dumaszínház elindítója. A Comedy Central magyar nyelvű honlapja a www.comedycentral.hu címen már elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik