Üzleti tippek

Megújult a Profession.hu

admin
admin

2008. 09. 15. 12:53

Megújult a Profession.hu, Magyarország leglátogatottabb álláskereső oldala. Az új portált korszerűbb megjelenés, felhasználóbarát elrendezés és számos új funkció jellemzi. A megújulást ősszel nagyszabású reklámkampány támogatja.

Az oldalon egyetlen belépési pontot építettek ki, így a felhasználó ugyanazzal az azonosítóval és jelszóval férhet hozzá az álláskereső site valamennyi szolgáltatásához. Tartalmi újdonság a ’Karrierkellékek’ menüpont, amely alatt a jól ismert önéletrajz- és kísérőlevél-mintákon túl elindult a Karriermagazin, hazai munkaerő-piaci tudnivalókkal, külföldi munkavállalási tanácsokkal, érdekes és hasznos információkkal a munka világából.

Saját ügyfélszolgálati oldal a munkaadóknak

Jelentősebb változás történt a munkaadók adminisztrációs felületén is. Saját munkaadói ügyfélszolgálati oldal szolgálja a hatékony és gyors hirdetés- és szolgáltatás-megrendelést, továbbá pontosan nyomon követhetővé vált a feladott álláshirdetések státusza. Az új, digitális alapú megrendelési folyamat gyors és pontos ügyintézést tesz lehetővé.

„Nagy a küzdelem a tehetségekért”

A Profession.hu álláskereső oldalain ezer cég mintegy négyezer ajánlata szerepel. Az oldalakat havonta átlagosan 360 ezren keresik fel. „Ezek mögött a számok mögött igen széles spektrumú felhasználói kör áll. Magyarországon, de világszerte ugyanúgy azt a tendenciát látjuk a munkaerőpiacon, hogy egyre élesebb küzdelem folyik a szakképzett munkavállalók megszerzéséért.

A nagy multinacionális cégek csak a legjobb szakembereket keresik, ezzel párhuzamosan mára igen sok kis- és középvállalkozás nőtte ki magát annyira, hogy napirendre került náluk is a professzionális cégeknél nevelődött tehetségek felkutatása. A Profession.hu pedig ennek a talentumokért folyó küzdelemnek a legnagyobb online tere, így minőségi és felhasználóbarát, mindenki által egyszerűen használható szolgáltatásokat kell nyújtanunk” – elemzi a hazai tendenciákat Martis István, a Profession.hu vezetője.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.