Üzleti tippek

Horváth Ágnes Freijel kalandozik

A Sztárok a fejükre estek címmel indul késő ősszel Frei Tamás élő kalandshow-ja a TV2-n, amelyben együtt küzd majd az egykori egészségügyi miniszter, Horváth Ágnes és a zenész házaspár két tagja, Bódi Guszti és Margó is.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, ősztől látható a képernyőn a TV2 új show-ja, amely a konkurens kereskedelmi csatornához hasonlóan vadregényes tájakra, Afrikába repíti a játékosokat. A saját fejlesztésű műsoron Frei Tamás két holland műsorfejlesztővel, Kirsten van Nieuwenhuijzennel és Mark van Berkellel dolgozott több mint egy évig. A kreatívok részt vettek a Big Brother létrehozásában, de nevükhöz fűződik a Legyen Ön is Milliomos közelmúltbeli átalakítása és a Széf ötlete is.

A műsorban tíz híresség utazik táborról táborra Afrika tájain. Ugyan kaland és izgalmak várnak a celebekre, ám a kihívásokat nem a stáb állítja a résztvevők elé, így hernyóevésre sem számíthatnak a tévénézők. A játékosok között lesz a Bódi házaspár és Horváth Ágnes mellett Kozsó is, a többiek kilétét még titok övezi. Liptai Claudia és Kovács Áron pedig a helyszínről közvetíti majd a hétköznap főműsoridőben jelentkező kalandshow-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik