Üzleti tippek

Instant informatika vállalkozóknak

Mikro- és kisvállalatok számára kidolgozott informatikai csomagokat ajánl egy cég azoknak, akiknek fontos, hogy informatikai költségeik pontosan tervezhetőek legyenek.

Az egységes informatikai környezet hatalmas segítséget jelent a mikro- és kisvállalatok működésében. Számos olyan hiba kerülhető el a jó minőségű és egységes hardverelemek alkalmazásával, amelyek az általában alacsony IT-költségvetéssel működő kisvállalkozások életében komoly problémákat jelentenek.

Az Instant Informatika egységesen a Fujitsu Siemens számítógépeit alkalmazza. Nincsenek rejtett inkompatibilitási problémák, egymást nem kedvelő számítógép-alkatrészek. Az egységesített hardver- és szoftverállomány segítségével a kiegészítő alkalmazások kezelése is egyszerűsödik: a telepítés során nem okoznak problémát a különböző operációs rendszerek, meghajtóprogramok és frissítések között.

Jön a segítség

Ha pedig mégis probléma merül fel, a Fujitsu Siemens országos garanciális szervizét biztosító Serco Kft. számára a javítás az esetleges alkatrész pótlás nem jelent gondot. Az egységesen kialakított és kezelt informatikai környezetben könnyebb az adatbiztonságról gondoskodni.

A költséghatékonyság minden hazai mikro- és kisvállalat talán legfontosabb jelszava. A lehető legjobb ár-érték viszony elérésének nem szabad megállnia az informatika küszöbe előtt. Cégünk szerint a mikro- és kisvállalatok is megérdemlik a költséghatékony, ám minőségi informatikai rendszereket.

Az Instant Informatika nyújtotta csomagok nem csak a dolgozók és a vállalkozás vezetője, hanem a könyvelő számára is kedvesek lesznek. Általuk ugyanis minden hónapban pontosan tervezhetővé válnak a cég informatikai kiadásai. Nincs rejtett költség, nincs utólagos számlabővítés. A kedvező, havidíjas konstrukció ráadásul megkíméli a kisvállalatokat az egyszeri, nagy összegű, gyakran hitelfelvétellel is járó kiadásoktól.

Nem kell rögtön kifzetni

A három éves futamidejű fizetési konstrukció magában foglalja az eszközöket (számítógépek, hálózati elemek, szoftverek), a rendszer kiépítését és az emelt szintű támogatás díját is. A fizetendő havidíj mintegy 60 százaléka a leszállított számítógépek és hardverelemek, illetve a szoftverek ára. Körülbelül 15 százalék finanszírozás, míg 25 százalék a cégünk által nyújtott szolgáltatás – telepítés, karbantartás, garancia – díja. Az így kialakított informatikai környezetben már csak a cégenként változó kellékanyag-fogyasztás, az internethasználat, és más hasonló kiadások jelenthetnek további költségeket.

A Serco Informatikai Kft. a hazai informatikai piac stabil, kiszámítható szereplője. Elsődlegesen a kis- és középvállalatok informatikai támogatására szakosodott, ezen a területen egyaránt jelen van szállítóként, rendszerfejlesztő- és üzemeltető partnerként.

A negyven főt foglalkoztató, évi egymilliárd forintot meghaladó árbevételű Serco Kft. a Fujitsu Siemens kiemelt értékesítési partnere és országos szervizhálózatának biztosítója. Az általa lefedett szolgáltatási területeket meghatározza az is, hogy Microsoft Certified Partner. Egyre több esetben az által nyújtott informatikai támogatást erőforrás-kihelyezés (outsourcing, outtasking) formájában valósítja meg.

A Fujitsu Siemens országos szervizhálózata és az egy éve működtetett webáruháza, a www.fujitsushop.hu révén egyre növekszik a Serco Kft. lakossági- és mikrovállalati ügyfeleinek száma is.

A mikro- és a kisvállalatok alsó szegmense korábban nem tartozott a Serco Informatikai Kft. célpiacai közé. A Fujitsu Siemens és a Microsoft azonban egyértelművé tette, hogy szívesen ad támogatást egy hosszú távú kisvállalati informatikai infrastruktúra fejlesztéséhez. További ösztönzést jelentett ezen a téren a Fujitsu Siemens-szel együttműködő UniCredit Leasing segítsége a megfelelő finanszírozási keretek kialakításához. Támogatóink egyértelművé tették, hogy nem egyszeri értékesítési akcióban érdekeltek, hanem a mikro- és kisvállalatok hosszú távú, szervezett támogatásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik