Üzleti tippek

Indul Minősített Vállalkozás pályázatunk

Szeptember 10.-től lehet jelentkezni az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozás 2008 pályázatra.

Szerezzen elismerést cége számára és pályázzon Ön is kis- vagy középvállalkozásával az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása díjra! Minden pályázónal elküldjük cége versenyképességi gyorsauditját, a fődíjas pedig nagy értékű szolgáltatáscsomagot kap.

Pályázati feltételek és további részletes információ:

061 328 0748

minosites@iqc.hu

Az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozás 2008 pályázat immár hetedik éve méri a kis- és középvállalatok innovációs készségét, versenyképességi tényezőit és gazdálkodási jellemzőit. Ha úgy gondolja, hogy vállalkozása maradandót nyújt saját területén, vegyen részt a megmérettetésben, szerezzen elismerést cége számára!

Miért pályázzon?

Vállalata objektív kritériumok alapján versenyezhet – a cég méretének és tevékenységének megfelelő kategóriában.

A kitöltött pályázat alapján nemzetközi sztenderdek* segítségével elemezzük cégét, és ezt a versenyképességi gyorsauditot – mely piaci áron egymillió forintot ér – ingyenesen eljuttatjuk minden résztvevőhöz.

A pályázat fődíjasa és további díjazottjai több millió forint értékű szolgáltatáscsomagot kapnak a projekt támogató partnereinek felajánlásával!

Az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása-cím és az ezzel járó oklevél az ön cége kiválóságáról tanúskodik: feltüntetheti hivatalos levelezésében, partneri kapcsolataiban!

A díjazottak országos publicitást nyernek, többek közt részletes bemutatkozást az Üzlet & Siker decemberi számában.

A versenyt záró díjátadó ceremónián ön is találkozhat a hazai középvállalati szektor reprezentánsaival!

A versenyen való részvétel ingyenes, a pályázat kitöltése mindössze 20 percet vesz igénybe.

Hogyan pályázzon?

Töltse ki a www.uzletessiker.hu weboldalon található
pályázati kérdőívet** 2008. szeptember 10. és október 10. között!

A kérdőív végén adja meg mérleg- és
eredménykimutatásaiból a szükséges pénzügyi
adatokat!***

A minősítés elnyerésének feltétele, hogy a minősítésre jelölt cég utólag beküldje cégkivonatát, a vonatkozó évek mérleg- és eredménykimutatását, valamint a könyvvizsgálói hitelesítő záradék másolatát – és nyilatkozatot a köztartozásokról.

*Az EFQM (European Foundation for Quality Management) és a brüsszeli központú CDP (Corporate Development Process) modell alapján felépített Üzlet & Siker Minősítési Rendszer olyan metodikát alkalmaz, amely képes azonosítani a szervezeti működés erős és gyenge (kritikus) pontjait, kijelölni a szervezeten belüli legfontosabb fejlesztési területeket, meghatározni a további fejlődés lehetséges irányát más szervezetek teljesítményével való összehasonlítás alapján.

** A pályázatban való részvétel feltétele, hogy a vállalkozás 2007. évi árbevétele 100 millió és 5 milliárd forint közé essen.

*** A Sanoma Budapest Kiadói Zrt. nagy hangsúlyt fektet az adatvédelemre, és a verseny során mindenkor a hatályos adatvédelmi elveknek megfelelő adatkezelési szabályok szerint jár el. A részletes pályázati kiírás és az adatvédelmi szabályok elérhetők nyitó oldalunkon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik