Üzleti tippek

Új PR-szövetség alakult

admin
admin

2008. 08. 13. 11:10

European Public Relations Federation néven a pr-ügynökségek új hálózata jött létre. A szervezet tagjainál kritérium, hogy főként az IT-szektort képviseljék.

A németországi székhelyű szervezetnek minden országból csak egyetlen pr-ügynökség lehet a tagja, Magyarországról a Gold Communications Kft.-t választották. A dinamikusan terjeszkedő szervezet mind több európai országban partnerre talál. Eddig a szövetség hazánkon kívül Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Németországban, Izraelben, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban van jelen.

Az EPRF jelentős üzletszervezési feladatokat lát el, összefogva a tagországokban működő egyes vállalkozások ügyfeleit. Működésével lehetőséget teremt arra, hogy egy több európai országban jelenlévő multinacionális cég egységesítse pr-tevékenységét azáltal, hogy mindenütt az EPRF tagvállalataival dolgoztat.

Tagság meghívásra

A tagság meghívásos alapon épül fel. Egyik kritérium, hogy a tag tevékenységében, ügyfélkörében hangsúlyos részt képviseljen az IT-szektor. További feltétel, hogy nem lehet nemzetközi vállalkozás hazai leánya, és tulajdonosai az adott országban élő magánszemélyeknek kell lenniük. Ezek a jellemzők ráillenek a Goldra, emellett a szakmai munkában eddig elért eredmények miatt esett választásunk erre az ügynökségre − nyilatkozta Ralf Riba, az alapító német BusinessTalk GmbH vezetője.

Hatékonyabb kommunikáció

Az ügyfelek ezentúl egész Európában szervezni tudják a pr-, reklám- és marketingtevékenységüket a Goldon keresztül – tette hozzá a cég ügyvezetője. Szabó Mónika kiemelte, mindezt úgy, mint ahogyan Magyarországon, minden országban a helyi sajátosságokat jól ismerő szolgáltatással. Erre van is igény, hiszen egyre több nagyvállalat ismeri fel a központosítás rugalmatlanságából eredő problémákat, kommunikációs versenyhátrányt.

Az EPRF tagjai saját országukban olyan vállalatok sajtóképviseletét látják el, mint például a Creative, a RICOH, a HITACHI, a SKY Europe, az Olympus, a Lexmark vagy a Genius. A Gold Communications e cégek körét többek között a 3M, az Acer és a Hama ügyfelekkel egészíti ki.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.