Üzleti tippek

Feljelentést tett a TV2

Üzleti érdekeket és etikai normákat sértő körülmények között került nyilvánosságra múlt hét pénteken a TV2 új valóságshow-jának forgatókönyve, ezért a csatorna büntető feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

A TV2 hónapok óta dolgozik egy új típusú valóságshow megvalósításán, amelynek forgatókönyve rejtélyes módon került fel a tudtunk és engedélyünk nélkül az egyik leglátogatottabb magyar internetes portálra – mondta Magyar Rita.

A csatorna szóvivője hozzátette: a médiában nem ritka az információk kiszivárgása, azonban ilyen üzleti és etikai normákat egyaránt sértő lépésre még nem volt példa. Az anyag felkerülése komoly anyagi és erkölcsi kárt okoz a csatornánknak, azok pedig, akik a nyilvánosságra hozatalában közreműködtek, a gazdasági titok megsértésének bűncselekményét követték el, melyre tekintettel a TV2 büntető feljelentést tett.

Már zajlott a forgatás

Marschall Péter, a TV2-nek műsort gyártó Paprika Latino ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a nyilvánosságra került dokumentumok egy általuk Kolumbiában gyártott valóságshow kiindulási alapját képezik, hiszen a televíziós szakmában köztudott, hogy ahhoz, hogy egy ilyen műsor működhessen, mind az időzítés, mind a költségvetés miatt készülnek vázlatok.

Magyar Rita, a TV2 szóvivője szerint felfoghatatlan és etikátlan a dokumentumok kikerülése – „talán nem alaptalan az a felvetésünk, hogy az anyag kikerülése mögött komoly konkurenciaharc állhat” – tette hozzá.

Hargitai Bea új szerepben?

Mint ismert, péntek este az Index portálhoz tartozó comment:com blogon jelent meg az a bejegyzés, amelyben a TV2 új valóságshow-jának forgatókönyve is szerepelt. A hetente jelentkező realityben Hargitai Bea playmate-tel forgatna a csatorna. A kiszivárgott információk miatt kérdéses a program jövője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik