Üzleti tippek

A vadonban is összecsap a TV2 és az RTL Klub

Hasonló vadon-realityvel jelentkezik ősztől a két kereskedelmi csatorna. A TV2 Megasztárjában is szereplő Soma az RTL Klubos változatban teszi próbára túlélő képességeit.

Ugyan nagy a titkolózás a TV2-nél az őszi műsorok kapcsán, néhány hír már napvilágot látott. Gyöngyössy Bence, a csatorna programigazgatója megerősítette, hogy TV2-n szeptemberben valóban indul sztárok bevonásával egy új típusú valóságshow.

„A Hal a tortán sikere azt bizonyítja, hogy a nézők igénylik az új típusú, saját fejlesztésű realityket. Frei Tamás egy éve dolgozik a TV2 számára ezen az ötleten, jelenleg is a tengerentúlon van. A szeptemberben képernyőre kerülő műsorban a Frei Tamástól megszokott egyéni látásmód, kreativitás és ötletek segítségével követhetjük nyomon a vadonban csetlő-botló sztárjaink kalandjait” – mondta a programigazgató. A műsor alapja a humor, a kaland és az emberi kapcsolatok, érzelmek bemutatása. A vezető hozzátette, nem lepődtek meg azon, hogy a konkurens csatorna maga is egy sztár valóságshow-t tervez, melynek formátuma hasonlít a TV2 által fejlesztett műsorhoz.

A vadonban is összecsap a TV2 és az RTL Klub 1

„Értesüléseink szerint a külföldi formátum megvásárlásáról és megvalósításáról ők még csak a tárgyalás szakaszában tartanak, míg mi egy éve műsorunkon dolgozunk és a megvalósítás utolsó szakaszában járunk” – tette hozzá a vezető.

Győzike marad

Gyöngyössy Bence arról is beszélt, hogy a délutáni műsorsávban is terveznek változásokat és nem cáfolta, hogy a Mónika showtól nemrégiben szinte csapatostól távozó szerkesztők és munkatársak a TV2-nél folytatják pályafutásukat. “A TV2 új, kreatív csapata vonzó szakmai műhellyé vált az elmúlt hónapokban. Cáfolnom kell viszont a Győzikével való esetleges közös munka lehetőségét, neki továbbra is sok sikert kívánunk a konkurenciánál!” – mondta az igazgató.

Soma az RTL-nél fog túlélni

Az igazgató értesüléseinek ellent mond az RTL Klub híre, miszerint a csatornán ősszel ’Celeb vagyok, ments ki innen!’ címmel induló műsor csapata újabb taggal bővült Soma személyében. Így az RTL Klubos csapatban már Falusi Mariann, Kiss Ramóna és Palik László mellett a mamagésa is vállalja a száműzetést a dzsungelbe.

A csatorna reality-je nem saját fejlesztés, eredetije az angol Granada London formátuma (I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!’). Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában elsöprő sikert aratott és a legszélsőségesebb reakciókat kiváltó műsor most a magyar „számkivetett” celebek tűréshatárát fogja feszegetni. Mivel az extrém körülmények közé került celebeknek az ételt is maguknak kell majd megszerezniük a sztárok könyörögni fognak, hogy mentsék ki őket a nézők, akik szavazataikkal vethetnek véget majd a sztárok szenvedéseinek. A külföldi műsorokban például Jordan, a „Kebelcsoda”-ként elhíresült modell, Cris Judd (Jennifer Lopez exférje), valamint Peter Andre (énekes) könyögörtek a hazatérésért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik