Üzleti tippek

Mindenki az olimpiára készül

Különleges szolgáltatásokkal, köztük MobilTV- közvetítéssel és önálló wapos hírportállal készül az ötkarikás játékokra a Pannon. A Zoom.hu eközben videófallal kedveskedik a szurkolóknak.

Augusztus 9-től a Pannon élő mobilTV közvetítéssel készül az ötkarikás játékokra. A szolgáltatás megrendelői telefonjukon kísérhetik figyelemmel az m1 élő adását és az Eurosport összefoglalóit az olimpia teljes időtartama alatt. Emellett a szolgáltató wap oldalain augusztus 6-tól folyamatosan frissülő információkat nyújt az eseményről, a csapatokról, a versenyzőkről.

Speciális szolgáltatásokat nyújt a Zoom.hu is, amely az olimpiai játékokra készíttetett szurkolói videófalat a Carnationnel. A falon az olimpia ideje alatt bárki küldhet buzdító üzenetet Pekingbe a készülő magyar sportolóknak.

A Zoom forgatóstábja Budapesten, Szegeden, Szombathelyen, Győrben, Miskolcon és Pécsett készít videófelvételeket: a riporter arra kéri az interjúalanyokat, hogy 15 másodpercben bátorítsák kedvenc sportolójukat. A videóüzenet felkerül a site-ra, ahol egy olyan videómegjelenítő is szerepel, amely a látogatók szöveges üzeneteit a beküldött videókból mozaikként rakja ki. A site promóció is, akik a honlapon keresztül üzennek, azok nyereményjátékban vesznek részt.

Speciális tartalommal készülnek a nagy hírportálok is, az origo például saját tudósítóval közvetít majd az eseményekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik