Üzleti tippek

Terjeszkedik a Discovery Networks

2008. augusztus 1-jétől a Discovery Networks Central Europe veszi át a cseh és szlovák piacok irányítását a Discovery Networks EMEA Emerging Markets régiótól. A két új piacot, a régióhoz jelenleg is tartozó lengyel, magyar és román piacok mellett, a régió varsói központjából fogják irányítani.

A Discovery Networks Central Europe az elmúlt évben 25 százalékkal növelte előfizetőinek számát, és jelenleg 40 millió kumulatív előfizetői táborral rendelkezik Lengyelországban, Magyarországon és Romániában. A Discovery a Cseh Köztársaságban, illetve Szlovákiában 2-2 millió előfizetővel rendelkezik, így a két új piaccal együtt a teljes régióban már 44 millió kumulatív előfizetőhöz jutnak el műsorai. Az új piacokhoz kapcsolódó tevékenységek beolvadnak a régió jelenlegi működésébe, és koordinálásuk a Discovery Networks Central Europe jelenlegi regionális csapataihoz fog tartozni. A társaság egyelőre nem tervezi új alkalmazottak felvételét.

A Discovery Networks Central Europe jelenleg öt csatornával van jelen a régióban: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Travel & Living, Discovery World és Discovery Science. Lengyelországban mindezek mellett elérhető a Discovery Historia és a Discovery HD csatorna is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik