Üzleti tippek

Távközlési összehasonlító oldal indul

Július elejétől átfogó információbázis jelenik meg az interneten a teljes hazai mobil-, vezetékestelefon-, televízió- és internetszolgáltatói kínálatról.

Az új honlapon a hazai telekommunikációs szolgáltatásokat minden különösebb szakértelem nélkül, bárhol és bármikor le lehet kérdezni, és meg is lehet majd azonnal, online rendelni. A webáruház árai nem lesznek drágábbak a szolgáltatók árainál, sőt, a tervek szerint a portálnak saját akciói is lesznek.

A most fejlesztése végéhez közeledő internetes portálnak éppen az a célja, hogy eligazodást nyújtson a lakossági és a kisvállalati szegmens számára kínált távközlési szolgáltatások között, valamint egyszerűsítse és támogassa a gyors ügyintézést.

„A felhasználók nagy része nincs tisztában azzal, hogy lakóhelyén akár több mint tíz szolgáltató ajánlata közül is válogathat, illetve ugyanolyan sávszélességű internetcsomagok havi díjai esetenként több ezer forinttal is eltérhetnek” – mondta Nyilas Anita a Telkopiac.hu portál fejlsztését végző IDS-Team Kft. képviselője és hozzátette, hogy a független portál indítását a hazai szolgáltatók támogatják.

Tájékoztatása szerint céljuk, hogy rövid időn belül a teljes hazai távközlési paletta elérhető és megrendelhető legyen az oldalon keresztül, a kezdeményezést a legnagyobb piaci szereplők is örömmel fogadták és támogatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik