Üzleti tippek

Egymilliárdos tendert nyert a Navigator

A Navigator Informatika Zrt. nyerte az Antenna Hungária informatikai rendszerének üzemeltetésére kiírt pályázatot, hogy a tervek szerint az Antenna Hungária kizárólag az alaptevékenységére koncentrálhasson – derül ki a Navigator közleményéből.

A Navigator Informatika Zrt. nyerte az Antenna Hungária informatikai rendszerének üzemeltetésére kiírt közel egymilliárd forint értékű tenderét. A megbízás, három, illetve további egy évre szól, hozzávetőleg ezer felhasználót és 40 szervert érint. A tender győztesét 3 pályázó közül választották ki az ár, a műszaki felkészültség és szakértelem, illetve a referenciák, a vállalt határidők és a rendelkezésre állás alapján.

A Navigator a hazai IT piac szereplője az elmúlt tíz év alatt vált 5-6 fős cégből a Wallis Csoport három informatikai vállalkozásának (Navigator Informatika Kft., AM-IT Rt., Wallitrade Kft.) fúziójával a hazai informatikai piac egyik jelentős IT-outsourcing vállalatává. A Navigator ma közel 100 főt foglalkoztató vállalat, árbevétele a tavalyi évben meghaladta az 1,5 milliárd forintot. Jelenleg mintegy 280 ügyféllel rendelkezik, és közel 4000 felhasználót támogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik