Üzleti tippek

Nem hanyagolja el Magyarországot a TriGránit

A TriGranit a következő 5 évben 700 millió euró fejlesztést hajt végre Magyarországon, amely a térségben folyamatban lévő beruházásain belül 15-20 százalékot tesz ki - mondta Kibédi Varga Lóránt, a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója hétfőn.

Hajdu László, a vállalat magyarországi fejlesztési igazgatója elmondta: folytatódik a Millennium Városközpont beruházás, amelyre a 2013. évi befejezésig még 300 millió eurót fordítanak, és mintegy 400 millió eurót szánnak további magyarországi fejlesztésekre.

Bellák Balázs, a TriGranit projekt menedzsere közölte: a Millenniumi Városközpontban épülő irodák építésénél előnyben részesítik a később megtérülő energiahatékonyságot és a környezetbarát jelleget.

A TriGranit Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanbefektetési-, fejlesztési és üzemeltetési vállalata, amely a térség 11 országában van jelen. A TriGrani Fejlesztési Zrt. összesen 2 milliárd euró értékben indított projekteket, és további 8,5 milliárd euró – többnyire vegyes hasznosítású – fejlesztés megvalósítását tervezi a következő években.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik