Üzleti tippek

Új külsőt kap a Budapest Bank

Júniusra megújítja arculatát a Budapest Bank (GE Money Bank) - közölte a pénzintézet pénteken. A tervezéssel kapcsolatos és az elmúlt években nyitott mintegy 50 fiók arculati elemeinek (logó, poszterek) frissítési költsége 100 millió forint alatt van.

Átalakul a logó, a fiókok és a belső terek, megújulnak a bank reklámjai, valamint ügyviteli anyagai, fióki nyomtatványai, elektronikus anyagai, internetes felületei és a bankcsoport leányvállalatainak vizuális elemei is. Az arculatváltást júniusban imázsépítő reklámkampány is erősíti. A kettős márkanév megmarad, ugyanis amellett, hogy egyértelműen mutatja a bank nemzetközi hátterét, tovább erősíti márkaértékét is.

A Budapest Bank pénzügyi mutatóit tekintve az első tíz legnagyobb magyarországi bank egyike, országos hálózata 103 bankfiókot, 8 hitelpontot és egy önálló Money Plus központot foglal magában. A bankcsoport 3600 alkalmazottat foglalkoztat, tagjai az anyabankon kívül a Budapest Autófinanszírozási Zrt., a Budapest Flotta Zrt., a Budapest Alapkezelő Zrt., valamint a Budapest Lízing Zrt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik