Üzleti tippek

Vállalkozók ötletelhetnek a bürokrácia ellen

admin
admin

2008. 05. 23. 14:47

„A vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése” elnevezésű konferencián több, mint 30 üzleti szereplő, illetve képviselőik vettek részt. A konferencián a magyar üzleti szektor vezető képviselői is jelen voltak.

Az esemény fő célja az volt, hogy tájékoztassa a magyarországi vállalkozásokat és más érdekelteket arról, hogy az Európai Bizottság és Magyarország jelenleg milyen lépéseket tesz az adminisztratív terhek csökkentésére, és egyúttal javaslatokat gyűjtsön be arra vonatkozólag, hogy még mi mindent lehetne tenni.

Az eseményen a Bizottság határozottan kérte az üzleti élet képviselőit, hogy továbbra is vegyenek részt az adminisztratív terhek csökkentését célzó kampányban, és a többi vállalkozást is bátorítsák ötleteik benyújtására. A vállalkozások az adminisztrációs terhek leghatékonyabb csökkentésére vonatkozó gondolataikat a Bizottság egy speciális weboldalán adhatják be.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Puidoux, 2018. szeptember 25.
Saszla szőlőt szüretelnek a lavaux-i szőlőültetvényeken a nyugat-svájci Puidoux-ban 2018. szeptember 20-án. A Genfi-tó északi partja mentén 898 hektáron elterülő, lavaux-i teraszos művelésű szőlőskertek 2007-ben kerültek fel az UNESCO kulturális világörökségének jegyzékére. Az itt termő legismertebb szőlőfajta a saszla. A borvidéket a „három nap” régiójának is hívják, mivel a szőlőtermesztéshez szükséges napfény és meleg három helyről érkezik, az égből, a tó felszínéről és a teraszokat tartó kőfalakból. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.