Üzleti tippek

Díjazták a rajongók érdekében

A Minőségi Újságírásért díjjal jutalmazták Bogár Zsoltot az önkéntes fordítókról írt cikkéért.

A Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri (Bánki András, Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Martin József Péter, Molnár Patrícia, Weyer Balázs) május 15-i találkozóján döntött a Minőségi Újságírásért díj – más néven a Hónap írása elismerés – odaítéléséről.

A 2008 áprilisában megjelent cikkek közül válogatva a zsűri úgy döntött, hogy Bogár Zsolt, a MagyarNarancs újságírója A rajongók érdekében című cikkéért kapja a Minőségi Újságírásért díjat.

Bogár Zsolt – aki eddig két alkalommal, mindkétszer szerzőtársakkal megosztva kapott Minőségi Újságírásért díjat – A rajongók érdekében című írásában a filmek önkéntes fordítóiról ír, akiknek feliratai iránt egyre élénkebb a kereslet a világhálón, és akik a maguk nemében sztároknak tekinthetők.

Az 1997-ben alapított Minőségi Újságírásért díj 2008. évi működését a PricewaterhouseCoopers támogatja, a havonta odaítélhető díjat a Minőségi Újságírásért Alapítvány kezeli. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár.

Az eddig díjazott cikkek, a szerzők önéletírásai és a díjjal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.minosegiujsagiras.hu honlapon.

A zsűri következő összejövetelét június közepén tartja, amikor a 2008 májusában megjelent cikkek közül válogat. A zsűri figyelmébe bárki ajánlhat cikket a díj honlapján keresztül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik