Üzleti tippek

A Mátrix sztárja is magyar vizet reklámozhat

Eddig még nem fordult elő, hogy egy magyar termék magyar gyártású reklámfilmjében valamely nemzetközi híresség szerepelt volna. Luis Figo és Christopher Lambert után azonban úgy tűnik, Keanu Reeves is beáll a magyar ásványvizet reklámozók sorába – írja a Népszabadság.

A portugál Luis Figo a Kecskemét melletti Szentkirályon forgatott az öt éve szinte ismeretlen, ma pedig az egyik vezető piaci szereplő, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. palackozóüzemében. A „Hegylakó” Christopher Lambert Visegrádon, a vár ódon környezetében forgatta a dunakeszi Pet-Pack Kft. ásványvízmárkája, a Visegrádi imázsfilmjét. Ez esetben is igaz, hogy egy korábban kis forgalmú, majd rövid idő alatt a piacvezetők közé került termék filmjéről van szó, amelynek sugárzását pár héten belül kezdik majd meg.

A lap úgy tudja, hamarosan egy hollywoodi nagyágyú, Keanu Reeves is megjelenik az egyik magyar márka reklámjában, ám azt még titok övezi, hogy kiében. Mivel csak a legnagyobbaknak futja a Mátrix sztárjának gázsijára, így vélhetően egy nemzetközi italoscég magyar leánycége szerződtette a nők bálványát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik