Üzleti tippek

A Főtáv nevében lopnak

A FŐTÁV-ra, és az ÖKOPlusz Program felmérésére hivatkozva csalók járják a lakótelepeket: ha bejutnak a lakásba, onnan készpénzt, értéktárgyakat lopnak, és előleget csalnak ki az elvégzendő munkára.

A FŐTÁV munkatársai, illetve megbízottjai hivatalos, fényképes igazolvánnyal, megbízólevéllel rendelkeznek, amit kérés nélkül fel kell mutatniuk. A lakók nyugodtan kérjék el az igazolványt és nézzék meg azt alaposan – tanácsolja a társaság. Az épületekben csak előzetes bejelentés után, a közös képviselővel egyeztetett időpontban végeznek felmérést.

Amennyiben a lakók bizonytalanok, a 06-40-201-215-ös ÖKOPlusz Kék Számon érdeklődhetnek a fényképes igazolványon szereplő cég, illetve személy valódisága után. Egy telefonnal tehát ellenőrizhető, hogy valóban a FŐTÁV adta-e ki a fényképes igazolványt, azon valódi megbízással rendelkező személy szerepel-e. A FŐTÁV munkatársai, illetve megbízott alvállalkozói a lakóktól semmilyen címen előleget nem szednek jövőbeli munkára, készpénzfizetés ellenében, megrendelést nem gyűjtenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik