Üzleti tippek

Négy új televíziócsatorna indul

Április 2-án négy új csatornával bővült az IKO Románia Srl. magyar portfóliója.

Indul a cég sztárcsatornája, a Reflektor TV, a sikeres Film+-t kiegészítő filmcsatorna, a Film+2, a szórakoztató programokat kínáló Poén! és a sorozatfüggők leendő kedvence, a Sorozat+. A csatornák szerdától a UPC digitális csomagjában lesznek láthatók, de előrehaladott tárgyalások folynak az összes szolgáltatóval – tájékoztatott a cég ügyvezető igazgatója, Enyedi András.

Az új csatornákon ismert arcok is feltűnnek majd: a Reflektor sztárhíradóját István Dániel és Détár Enikő vezeti majd, és ezen a csatornán tér vissza a képernyőre Szily Nóra, aki egy kétnaponta jelentkező talkshow háziasszonya lesz. Farkasházy Tivadar és a Rádiókabaré régi csapata fémjelzi a Poén! csatornán havonta látható Telekabarét. A Sorozat+-on debütál Magyarországon a Helen Huntot is híressé tevő Megőrülök érted (Mad About You). A csatornákról minden nagyobb és kisebb kábelszolgáltatóval előrehaladott tárgyalások folynak, így rövidesen egyre több háztartásban lesznek foghatók – tette hozzá Enyedi.

Szily beszélgetős műsort kap - Fotó: Reflektor TV

Szily beszélgetős műsort kap – Fotó: Reflektor TV

Az IKO kábelportfóliója így 10 csatornára bővül: a Film+, a Cool TV és a Sportklub mellett a közelmúltban indult el a 100 százalék futballt kínáló SportKlub+, a társaság dokumentumcsatornája, a DoQ, valamint a The Fishing and Hunting Channel című csatorna, amely horgászoknak és vadászoknak kínál tippeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik