Üzleti tippek

Hírportált indított az RTL Klub

admin
admin

2008. 03. 12. 15:25

Március 12-én önálló internetes híroldalt indított az RTL Klub, amely a kereskedelmi televíziós csatorna hír- és háttérműsorainak információit dolgozza fel.

A www.rtlhirek.hu címen elérhető szolgáltatás egyik újítása az, hogy a felhasználó saját maga állíthatja össze híradóját – áll a tévécsatorna közleményében.

Az rtlklub.hu weboldal eddigi hírszolgáltatásának helyébe lépő és azt kiegészítő önálló hírportál ezentúl ezen az oldalon látja el az érdeklődőket hírekkel, videobeszámolókkal.

A portál címlapja

A portál címlapja

A hírportál az RTL Klub híradójának és háttérműsorainak képi és szöveges tudósításaira, riportjaira, valamint hírszerkesztőségi információira épül, de olvashatnak és megnézhetnek olyan cikkeket és felvételeket, amelyek kizárólag az rtlhirek.hu-n érhetőek el.

Az én híradóm

A híroldalon a televíziós tudósítások és riportok videóiból a lejátszási lista segítségével bárki összeállíthatja saját híradóját, így azzal kezdheti a saját híradójának megtekintését, ami a leginkább érdekli. Az egyes tudósításokon kívül ezentúl elérhetők a hírműsor teljes adásai is.

Az én hírem a híradóban

A nézők aktívan részt vehetnek a hírműsorok előkészítésében: a portálon a nézők elküldhetik saját videóikat a szerkesztőségnek. Ezek bekerülhetnek az RTL Klub hírműsoraiba, egyes híreknek pedig a tévétársaság riporterei járnak utána.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.