Üzleti tippek

Az MTV-elnök utolsó döntése

admin
admin

2008. 03. 03. 11:26

Az utolsó pillanatban az MTV elnöke gondoskodott az utódlásról, és kinevezett egy alelnököt. Többre nem volt joga. Az új alelnök március 5-től a köztévé első embere lesz.

Medveczky Balázst, a Digitális MTV Igazgatóság vezetőjét nevezte ki a Magyar Televízió gazdálkodásért és stratégiatervezésért felelős alelnökének Rudi Zoltán elnök – tudatta szereksztőségünkkel a közmédium.

Rudi Zoltán megbízatása március 5-én jár le, az alelnököt március harmadikai hatállyal nevezte ki.

A 39 éves alelnöknek közgazdász diplomája van, és húsz éve dolgozik a Magyar Televízióban. Medveczkyt március harmadikai hatállyal az MTV gazdálkodásért és stratégiatervezésért felelős alelnökének nevezte ki Rudi Zoltán. A Magyar Televízió egyetlen alelnöki tisztségét foglalta el Medveczky, aki tavaly májustól mostanáig a Digitális MTV Igazgatóságot vezette.

Az elmúlt egy évben, a bérleti szerződés megkötése után az alelnök digitális igazgatóként irányította azt a gárdát, amely az óbudai gyártóbázis építkezését ellenőrzi, és szervezi a költözést. Ugyancsak ő koordinálta az új digitális technológia beszerzésére indított közbeszerzési eljárás szakmai munkáját.

Rudi Zoltán, aki a második fordulóban is pályázik az elnöki tisztségre, kedden adja át Medveczky Balázs alelnöknek azokat a dokumentumokat, amelyeket a főszerkesztők és az igazgatók készítettek a zökkenőmentes átadás-átvételhez.

A Digitális MTV Igazgatóság éléről alelnökké kinevezett Medveczky Balázs utódlásáról, várhatóan megbízott igazgató kinevezésével, mandátumának lejártáig dönt az elnök.

Rudi Zoltán elnök megbízatása március 5-én jár le, így attól a naptól Medveczky lesz a köztévé ideiglenes vezetője.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.