Üzleti tippek

Hamarosan IMA Konferencia

Az Arcus Interactive Group és a Marketing&Média közös májusi konferenciáján az újfajta kommunikáció legfontosabb szervezőelvén, a „hálózati valóságon” (Network Reality) lesz a hangsúly.

Az IMA2008 meghívott vendégei ezért a kommunikációs hálózati jelenségek két szintjéről érkeznek: legfelülről és legalulról. „Legfelül” a globális kommunikációs hálózatok (Omnicom, WPP, IPG, Publicis, Dentsu, Havas) találhatók, melyek sokmilliárd dollár éves forgalmat bonyolító csoportokba tömörítik az üzleti kommunikáción világszerte dolgozó ügynökségeket. „Legalulról” indultak az önszervező hálózati kommunikációs trendek és irányok (blogok, keresők, tartalommegosztók, vírusmechanizmusok, chatek, fórumok), melyek egyre jelentősebb fogyasztói döntésformáló erőt képviselnek.

Előbbiek előadások formájában, utóbbiak gyakorlati workshopokon mutatják be, és adják át, mi történik fent és lent, hogyan használjuk ki a hálózatokban rejlő erőt.

Az esemény célja, hogy tájékozódási pontot nyújtson a megrendelői, az ügynökségi és a média oldaláról érkezők számára egyaránt. Az IMA 2008 egy napra összehozza fentről és lentről azokat, akiktől mi – középen állók – megtudhatjuk, mi történik egy lassan a feje tetejére álló világban.

A konferenciát május 15-én rendezik meg Budapesten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik