Üzleti tippek

Új főszerkesztő a Szólás szabadságánál

Megbízott vezetőként Kardos Ernő irányítja a jövőben A szólás szabadsága című műsort, miután az eddigi főszerkesztőt, Rangos Katalint a Magyar Rádió Közalapítvány Kuratóriumának elnökévé választotta hétfőn az Országgyűlés.

Márciustól egy hónapig az 55 éves Kardos Ernő látja el A szólás szabadsága című műsor főszerkesztői teendőit is, együtt Az este című műsor irányításával.

Kardos Ernő 2002-től Az Este szerkesztőségvezetője. Kardos a TV2-től igazolt a Magyar Televízióhoz, 25 évig dolgozott a Magyar Rádióban, ahol egyebek között a Krónika szerkesztőségét vezette, a 168 óra szerkesztőségének vezető riportere volt. A magát csapatjátékosként jellemző Kardos Ernőt egyébként Az este munkatársai az év főnökének jelölték tavaly.

A szólás szabadsága eddigi főszerkesztőjét, Rangos Katalint három napja, hétfőn választotta az Országgyűlés a Magyar Rádió Közalapítvány Kuratóriumának elnökévé. Az emiatt elköszönő Rangos Katalin két időszakban is az MTV munkatársa volt. Utóbb, 2003 márciusában is a Magyar Rádióból igazolt a köztévéhez: akkor először programigazgató, majd 2005 őszétől A szólás szabadsága című műsor főszerkesztője volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik