Üzleti tippek

Megújult az Üzlet&Siker magazin

Megújult külalakkal jelent meg februárban a versenyképes vállalkozások magazinja, az immár hetedik évfolyamába lépett Üzlet&Siker.

A Figyelő-csoport kis- és középvállalatoknak szóló, 18 ezer példányban megjelenő havilapja élénkebb és informatívabb címlappal igyekszik felhívni magára az olvasók figyelmét.

Változott a cikkek tagolása is: keretes írások és kiemelések adnak lehetőséget a cikkek fő mondanivalója mellett a további szempontok és kiegészítő adatok megjelenítésére. Több hasznos jegyzet, táblázat, felsorolás is került a lapba.

A megújult lap közepén 8 oldalas Filofax melléklet kapott helyet kiemelhető adónaptárral, ami minden vállalkozástípus részére felsorolja a hónapban esedékes jelentési és fizetési kötelezettségeket. Emellett a Filofax rovat pályázati hírekről, szakmai és társasági eseményekről is beszámol, valamint szakkönyv- és állásajánlatokat is tartalmaz.

„Az Üzlet&Siker projekt számos elemből áll össze: vállalkozói adatbázisból, minősítési versenyből, hírlevélből, konferenciákból, ám zászlóshajója mindenképpen a havi magazin. A mostani frissítés a célközönségünk sokkal pontosabb meghatározásának eredménye” – fogalmazott Juhász Péter, az Üzlet&Siker projekt vezetője.

A lap interneten is olvasható a FigyelőNet Vállalkozás rovatában, amelyet az elmúlt héten naponta 14 ezernél is több látogató keresett fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik