Üzleti tippek

Hardy Mihály lelépett a Tescóból

Február elsejétől Hardy Mihály, a Tesco egykori szóvivője lett a Budapest Airport (BA) vállalati és közkapcsolati igazgatója.

Az új igazgató és csapata felelős a BA külső, belső kommunikációjáért, kormányzati kapcsolataiért, és a vállalati felelősségvállalásért. Emellett az új igazgatósághoz tartozik a vállalati marketing is, amely felügyeli a társaság arculatával kapcsolatos kérdéseket és a BA marketingstratégiáját.

Hardy Mihály Donatella Gassertől veszi át a feladatokat. Donatella továbbra is a Budapest Airportot irányító konzorcium többségi tulajdonosa, a HOCHTIEF AirPort kommunikációs igazgatója marad.

Mielőtt csatlakozott a Budapest Airporthoz, Hardy Mihály 2006-tól a Tesco Global Zrt. kommunikációs igazgatójaként dolgozott. Korábban több éven keresztül a médiában tevékenykedett, volt az ATV, előzőleg pedig 1997 és 2000 között a TV 3 hírigazgatója, a híradó műsorvezetője. A Magyar Televíziónál töltött 17 év alatt elsősorban a híradó és a külpolitika területén dolgozott riporterként és szerkesztőként, hat évig volt az MTV moszkvai tudósítója.

Egyetemi végzettségét a Moszkvai Állami Nemzetközi Kapcsolatok Főiskoláján (MGIMO) nemzetközi újságírás szakon szerezte, beszél angolul, oroszul és spanyolul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik