Üzleti tippek

Sikeres volt az indiai-magyar üzletember-találkozó

admin
admin

2008. 01. 24. 15:53

Az ITD Hungary Zrt. a miniszterelnök indiai látogatásához kapcsolódóan üzletember-találkozót szervezett Új-Delhiben, amely konkrét eredményeket hozott.

Az indiai-magyar üzletember-találkozón 30 magyar és 60 indiai üzletember több mint 100 tárgyalást folytatott le.

Rétfalvi György, az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az üzletemberfórum eredményeképpen egy csúcstechnológiájú elektronikai fejlesztésről, valamint műholdas távközlési rendszerekről írtak alá szándéknyilatkozatokat, majd hozzátette, hogy India is egyre nagyobb figyelmet fordít a kis- és középvállalkozókra.

Rétfalvi György példaként említette a Szűcs Kft.-t, amely a programsorozat üzleti fórumainak segítségével hi-tech hegesztőgépek Indiába történő szállításáról írt alá szerződést 300 ezer euró értékben.

Az üzletember-találkozó során az Indiai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (FICCI) és az ITD Hungary Zrt. kiemelte, hogy a jövőben is folyamatosan segítik a magyar és indiai kereskedelmi vállalatok közti üzletipartner-kapcsolatok fejlődését. Erre leginkább az információs technológia, szoftver és a hírközlés területén nyílnak lehetőségek.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.