Üzleti tippek

Sikeres volt az indiai-magyar üzletember-találkozó

Az ITD Hungary Zrt. a miniszterelnök indiai látogatásához kapcsolódóan üzletember-találkozót szervezett Új-Delhiben, amely konkrét eredményeket hozott.

Az indiai-magyar üzletember-találkozón 30 magyar és 60 indiai üzletember több mint 100 tárgyalást folytatott le.

Rétfalvi György, az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az üzletemberfórum eredményeképpen egy csúcstechnológiájú elektronikai fejlesztésről, valamint műholdas távközlési rendszerekről írtak alá szándéknyilatkozatokat, majd hozzátette, hogy India is egyre nagyobb figyelmet fordít a kis- és középvállalkozókra.

Rétfalvi György példaként említette a Szűcs Kft.-t, amely a programsorozat üzleti fórumainak segítségével hi-tech hegesztőgépek Indiába történő szállításáról írt alá szerződést 300 ezer euró értékben.

Az üzletember-találkozó során az Indiai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (FICCI) és az ITD Hungary Zrt. kiemelte, hogy a jövőben is folyamatosan segítik a magyar és indiai kereskedelmi vállalatok közti üzletipartner-kapcsolatok fejlődését. Erre leginkább az információs technológia, szoftver és a hírközlés területén nyílnak lehetőségek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik