Üzleti tippek

Havas talk-show-t vezet

Havas Henrik a Story Tv-nél folytatja pályafutását. A január 28-tól minden hétköznap jelentkező Havas című talk-show-ban elsősorban közéleti kérdésekkel, az embereket leginkább érintő aktualitásokkal foglalkozik –tényfeltáró formában – a Tanár úr. A műsornak ezzel együtt alapvető eleme lesz a műsorvezető „személyiségével járó” konfrontatív, kritikus és szókimondó stílus is.

Havas Henrik az elmúlt években a Tv 2 Mokka című reggeli műsorában dolgozott, ahonnan Várdy Zoltán vezérigazgatóval támadt konfliktusa miatt kellett távoznia szeptember elején. Az országos kereskedelmi csatornával fennálló szerződése értelmében 2007 végéig nem vállalhatott munkát más televíziónál. „Örülök, hogy leigazolt a Story Tv, és biztató, hogy a csatornának komoly tervei vannak a jövőre nézve. Vonzó feladat egy televízió építésében részt venni. A Tv 2 régi történet, engem már csak a Story Tv érdekel” – nyilatkozta Havas az új tévés munkájával kapcsolatban.

A lapunkat is megjelentető Sanoma Budapest Zrt. többségi tulajdonában lévő Story Tv 2005 végén kezdte meg sugárzását, s műsora jelenleg 1,7 millió háztartásban fogható. A televízió műsorpolitikájában kiemelt szerepe van a hagyományostól eltérő, eredeti ötleteken alapuló, hazai hírességek nevével fémjelzett saját gyártású műsoroknak. Ebbe a sorba illeszkedik többek között a Forró témák, Szilágyi János műsora, a Szuperbuli vagy éppen a tévés Bumeráng.

A Havas című műsor bevezetését januárban és februárban kiterjedt kommunikációs kampány kíséri, billboardon, rádióban, valamint az online és a nyomtatott sajtóban megjelenő hirdetésekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik