Üzleti tippek

Az Ablakban vizsgálják a férfi és a női agyat

Az új évben mindennap jelentkezik az Ablak az m1-en. A szolgáltató műsorban többek között arra keresik majd a választ, hogy mi a különbség a férfi és a női agy között.

Az élő, huszonöt perces adásban a két műsorvezető, Dombóvári Gábor és Horváth Szilárd heti váltásban járja körül a közérdekű ügyeket, és továbbra is a nézők bevonásával szerkesztik a műsort – áll a Magyar Televízió közleményében.

A huszonöt éves múltra visszatekintő magazin januártól minden hétköznap képernyőre kerül. A héten három napon, kedden, szerdán és pénteken hagyományos magazint láthatnak az érdeklődők. Csütörtökönként az interaktív Fórum jelentkezik, az élő műsorban szakértő vendégek segítségével válaszolják meg a nézők telefonjait, leveleit – egy-egy közérdekű témakört, például az új nyugdíjszámítási rendszert, vagy az adózás átalakítását körüljárva.

A szerkesztők tervei szerint a hétfői adásokban elsősorban a nyugdíjas korúak helyzetével, életmódjával foglalkoznak majd, és szakmájukban elismert, nagy élettapasztalattal bíró közéleti személyiségeket is bemutatnak. Január 21-én Dombóvári Gábor beszélget Hámori József agykutatóval. A portréműsorban olyan izgalmas kérdésekre is választ kapunk, hogy vajon mi a különbség a férfi és a női agy között, illetve ügyesebbek-e a balkezesek.

Az egyik legrégebbi MTV-s műsorban számos televíziós személyiség fordult meg, köztük a fiatalon elhunyt, de már életében legendává váló Déri János is. Az Ablak az elmúlt huszonöt évben tehetséges fiatal riporterek sorát nevelte ki: megfordult itt Albert Györgyi, Batiz András és M. Kiss Csaba is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik