Üzleti tippek

Partnert keres az ITD

Nyomtatott illetve elektronikus kiadványok szerkesztésére, előállítására és terjesztésére keres partnert az ITD Hungary Zrt.

A magyar gazdasági országkép eszközeként nyomtatott illetve elektronikus kiadványok szerkesztésére, előállítására és terjesztésére közbeszerzési eljárás keretében keres partnert a magyar befektetésösztönzési ügynökség, az ITD Hungary Zrt.

A kiadványok segítségével az ITD Hungary rendszeresen kíván információkat kíván eljuttatni a Magyarország gazdasága iránt érdeklődő döntéshozók számára. A gazdasági témák mellett az innovációs kultúráról, a turizmusról, a pénzügyekről és sok más, a gazdaságra ható tényezőről, szakterületről jelennek meg majd írások, elemzések, prognózisok.

Az elektronikus hírlevél angol nyelven készül, terjesztése a tendernyertes szervere révén történik. A pályázóknak fel kell készülniük további nyelvi mutációk készítésére és a címlisták folyamatos bővítésére – tájékoztatta lapunkat az ügynökség.

A másik kiadvány nyomtatott formában készül, az ITD Hungary céljai szerint negyedévente és két nyelven. A pályázóknak a teljes lapkészítési folyamatot vállalniuk kell, a lap szerkesztését viszont az ITD Hungary által delegált főszerkesztő végzi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik