Üzleti tippek

Videós iWiW indult

Videókat is fel lehet tölteni az IKO Média közösségi szájtjára, a Coolspace.hu-ra.

Hasonló már van a magyar piacon, a Sanoma Budapest által gondozott Hotdog.hu hasonló szolgáltatásokat kínál, de ez az első olyan oldal, amelyen egy tévéadó saját, letiltott felvételei is láthatók.

A felhasználók adatlapjukon megadhatják személyes adataikat (nem kötelező), és bejelölhetik az ismerősöket, sőt, megkereshetik osztálytársaikat és munkatársaikat, megoszthatják másokkal a képeiket és videófájljaikat, blogot vezethetnek és fórumozhatnak, a feltöltött tartalmakat kommentezhetik és szavazhatnak. A nyilvánosan elérhető portál valamennyi tartalmát csak a rendszer tagjai láthatják – de sok tartalom regisztráció nélkül is megtekinthető a december 10-én ráncfelvarott oldalon. A felhasználók egyelőre tetszőleges számú meghívót küldhetnek ismerőseiknek.

Különlegességnek számít, hogy a Coolspace videomegosztó oldalain olyan tartalmak is megjelennek, amelyek az IKO-csoporthoz tartozó tévécsatornák (pl. CoolTV, Sport Klub) műsoraiból származnak, sőt az RTL Klub emlékezetes, akár botrányt keltő vagy éppen tartalma miatt adásba nem adható felvételeiből is többet láthat az oldal közönsége. További érdekesség, hogy egy fiatal nettévésekből álló stáb kifejezetten a Coolspace.hu számára gyárt videotartalmakat; az első összeállítások máris elérhetők a szájton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik