Üzleti tippek

Maradandót alkotott a Publicis

A Publicis Reklámügynökség kétnapos, intenzív önkéntes munkában hozta rendbe Kóspallag több intézményét és környékét. Az önkéntességet pedig meglepő őszinteséggel kommentálta Papp Zsuzsa, az Ügynökség ügyvezető igazgatója.

A Börzsöny hegység települései között találjuk meg Kóspallagot. Legújabb kutatások szerint történelme a honfoglalás idején kezdődött, de a községben neves személyiségek nemigen találhatók, kivétel Fekete Imre, akit egy napon végeztek ki Batthyány Lajos gróffal.

Ezt a kis csendes települést választotta ki magának a Publicis Reklámügynökség, hogy minden erejét és kézügyességét kihasználva segítséget nyújtson az anyagi problémákkal küzdő önkormányzatnak.

Első nap az erdőt tették rendbe, veszélyessé vált mászókát bontottak, szemeteseket újítottak fel, tájidegen fákat irtottak, turistautakat tisztítottak, s szedték a szemetet. A következő napon óvodát festettek, kézilabdapályát újítottak fel, de volt, aki a közutakon és a szennyvízárkokban dolgozott. Az átadáson, ahol kisiskolások ünnepséggel fogadták a Publicist, Csizmadia Vilmos polgármester ironikusan megjegyezte, hogy mikor meglátta a csapatot nem hitte el, hogy képesek lesznek erre a nem kis horderejű munka elvégzésére.

„Ezek a munkák forintban is mérhetőek, s köszönhetően az ügynökségnek Kft-nek meg is valósultak, mert sajnos nekünk nincs erre anyagi lehetőségünk!”

Papp Zsuzsa, a Publicis Reklámügynökség ügyvezetője ígéretet tett arra, hogy ha tehetik, jövőre is visszajönnek és folytatják a már hagyománnyá vált önkéntes munkát. Őszintesége pedig mindenkit meglepett, mikor kifejtette: „Azért született meg a fejünkben évekkel ezelőtt, hogy csapatépítő tréning keretében valami hasznos tevékenységet végezzünk, mert munkánk során sokszor érezzük úgy, hogy nem feltétlenül tartós, értéket képviselő anyagot kell gyártanunk. Amit itt csináltunk annak van értelme. Ha sikerült jó perceket szereznünk akár egy ovisnak, vagy iskolásnak is, már megérte!!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik