Üzleti tippek

Szabadidős IWIW indult

A Ringier Kiadó programajánló szájtot indított: a honlap szerkesztői és olvasói együtt ajánlhatnak éttermeket, bulikat, filmeket, szolgáltatatókat egymásnak és az érdeklődő netezőknek.

A CityWeekend.hu számos kategóriát kínál a múzeumoktól a vásárlásig, a sporttól az éjszakai életig. De ezek feltöltése nem csak a szerkesztőkre vár – áll a cég közleményében. Regisztráció után bárki közzétehet helyszíneket, eseményeket – leírással, címmel, időponttal, vagy akár fényképekkel. Sőt, mindent pontozni, kommentálni lehet, legyen szó egy sörözőről, vagy egy balettről.

A szórakozóhelyek, éttermek tulajdonosai, vezetői akár saját maguk is nyithatnak egy oldalt a vállalkozásuknak.

Aki nem akar tartalmat felvinni a honlapra, csak egy jó programot keres, az akár a weboldalt böngészve, akár hírlevél vagy RSS formájában értesülhet róla, hogy éppen melyek a legjobb helyek vagy események.

Minden regisztrált olvasó saját profiloldalt kap, ahol fényképesen és szövegesen is bemutatkozhat. Ráadásul ezen az oldalon egy helyen meg lehet találni azokat a tartalmakat, amiket az illető tett közzé.

A honlap egyelőre kizárólag Budapestre koncentrál, de a kiadó tervei szerint kellő érdeklődés esetén újabb városokra is kiterjeszti a működését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik