Üzleti tippek

A hónap ajánlatai

Az Üzlet & Siker csokorba gyűjtött Önnek 5 remek ajánlatot, a legkülönbözőbb területekről. Ami közös bennük: mindegyik az Ön vállalkozásának jobb működését, versenyképességét segítheti elő. És mindegyik kizárólag az Üzlet és Siker olvasói számára elérhető. Reméljük Ön is talál köztük kedvére valót!

Csokorba gyűjtöttük Önnek a hónap 4 kiemelkedő ajánlatát, a legkülönbözőbb területekről. Ami közös bennük:mindegyik kizárólag az Üzlet és Siker olvasói számára elérhető. Válogasson kedvére!

Amennyiben bármelyik ajánlat felkeltette az érdeklődését, kérjük hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat!

Üzlet & Siker vonal: 06-1-371-3223

Munkatársaink hétfőtől csütörtökig 8 és 17, pénteken 8 és 16 óra között várják jelentkezését.

Az akciós ajánlatok 2007. október 31-ig érvényesek.


A hónap ajánlatai 1

1. Üzlet & Siker ADSL csomag:
A csomag időben és adatforgalomban teljesen korlátlan internet előfizetést tartalmaz, korlátlan Wiera hot-spot hozzáféréssel. Most ajándék vezeték nélküli (WLAN) routert is biztosítunk a csomaghoz, így végre megszabadulhat a kábelek rengetegétől is.

Az Üzlet & Siker olvasói az ADSL csomagra az aktuális akciós árakból további 10% kedvezményt kapnak!


A hónap ajánlatai 2

2. Vállalatirányítási rendszerek – most különleges akcióval:
Az Üzlet & Siker olvasói az akció időtartama alatt minden LIBRA integrált vállalatirányítási rendszer* mellé egy vezetői információs rendszert kapnak ajándékba.

* legalább 5 modul megvásárlása esetén.


A hónap ajánlatai 3

3. Innovációs, pályázati és befektetési tanácsadás:
Szakértőket keres? Pályázatokat szeretne nyerni? Hitelre, befektetőre van szüksége? Többet szeretne tudni az innovációról? Szüksége van műszaki, gazdasági és üzleti információkra vállalkozása fejlődéséhez?
vagy
Mindent önmaga szeretne, egyedül megoldani?
Ha nem, akkor keresse a Budaörsi ISC Kft-t!
Az Üzlet & Siker olvasók 10% kedvezményt kapnak valamennyi szolgáltatás árából.


A hónap ajánlatai 4

4. Cégadatbázis marketing és üzletkötési célokra
A Dun&Bradstreet Magyar cégek 2007/2008 című CD-je közel 59 000 ténylegesen működő magyar céget tartalmaz, így garantáltan hasznos segítséget nyújt direktmarketing akciók szervezésében, piackutatásban, új partnerek keresésében vagy akár üzletkötői címlisták összeállításában. Az alapváltozat ára 34 000 Ft + áfa, a professzionális változaté 68 200 Ft + Áfa. Az Üzlet&Siker olvasók az akció időtartama alatt egy további indítási kódot kapnak a CD bármelyik változata mellé, így rögtön két gépre is feltelepíthetik az adatbázist!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik