Üzleti tippek

Elindult a minősített vállalkozások pályázata

Szeptember 12-én startolt Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása 2007 pályázat. A pályázati kérdőívek már kitölthetőek! A magazin által meghirdetett pályázat több millió forint értékű díjakat, és publicitást jelent a sikeres vállalkozások számára.

Az Üzlet és Siker magazin által hagyományosan meghirdetett pályázat célja a sikeres, innovatív kis- és középvállalkozások elismerése és jutalmazása.

Idén igazán megéri pályázni, mert az eddigieknél több és értékesebb díjért folyik a küzdelem. Minden pályázó vállalkozás megkapja cégének európai versenyképességi gyorsauditját.
9 különböző kategóriában összesen 27 vállalkozás nyerheti el a minősítéssel járó oklevelet. A kategóriák győztesei bemutatkozhatnak az Üzlet&Siker magazinban. A fődíjas vállalkozás pedig több millió forint értékű termék- és szolgáltatáscsomagot kap.

A pályázatban való részvételnek költségvonzata nincsen, a mindössze 15-20 percet igénylő minősítési kérdőív kitöltésével lehet pályázni. A pályázati kérdőív kitöltésének időszaka: 2007. szeptember 12 – október 12.

A pályázatokat a vállalkozás gazdálkodási mutatói és versenyképessége alapján bírálja el a szakmai zsűri.

A minősített vállalkozások díjai ünnepélyes keretek között kerülnek átadásra, 2007. november 23-án a Hilton Budapest WestEnd szállodában.

Részletes pályázati feltételek és értékelési kritériumok


PÁLYÁZOM!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik