Üzleti tippek

Új vezér és főszerkesztő a Geopressnél

Több neves szakembert csábított magához a kiadó.

Müller András lett a Geopress vezérigazgatója, Somoskői Gábor a kiadó elnök-tulajdonosaként tevékenykedik tovább. Az új vezetés nagy hangsúlyt akar fektetni a kiadói portfolió áttekintésére, a lapok márkáinak megerősítésére, valamint a hozzájuk kapcsolódó webes fejlesztésekre. Müller András 2006-ban távozott a Sanomától, ahol a Startlap főszerkesztője volt. Az elmúlt időszakban a szakember online tanácsadóként dolgozott.

Szeptember 17-étől Galambos Attila tölti be a lapigazgató-főszerkesztő pozíciót a Pesti Műsornál. A szakember 2000 és 2006 között a Pesti Est főszerkesztőjeként többek közt a lap folyamatos tartalmi bővítéséért és a Pesti Est Súgó újrapozícionálásáért felelt, valamint részt vett a különszámok rendszerének kiépítésében. Egységesítette továbbá az országos hálózatú Est-lapok tartalmát, megjelenését – áll a cég lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A terjedelem és tartalombővítés mellett a kiadó tervei között szerepel a lap aktuális, naprakész kulturális hetilapként való újrapozícionálása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik