Üzleti tippek

Marketinglehetőség észak-alföldi vállalkozásoknak

Az "Észak-alföldi régió ajánlásával" minősítésre pályázhatnak a régió vállalkozásai.

Pályázatot hirdetett az észak-alföldi turisztikai régióra jellemző termékek, rendezvények és szolgáltatások felkutatására.

A nyertesek használhatják az “Észak-alföldi régió ajánlásával” minősítést, illetve feltüntethetik a megjelölés grafikai emblémáját – közölte a pályázatot kiíró szervezet vezetője az MTI-vel.

Katona Ilona igazgató tájékoztatása szerint a minősítéssel ellátott termékeket megjelenítik a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának kommunikációjában, illetve azokon a vásárokon, bemutatkozási lehetőségeken, ahol a régió mint résztvevő szerepel.

Pályázhat minden olyan egyéni és társas vállalkozás, amelyik gazdálkodói tevékenységét a régió három megyéjében – Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – végzi.

A régiós ajánlásra pályázó termékek körében széles a skála, ezek lehetnek élelmiszerek, mindennapos használati cikkek, technikai- számítástechnikai eszközök, népművészeti tárgyak, illatszerek és vegyi áruk.

A rendezvények és szolgáltatások esetében azonban a feltétel, hogy azok országos vagy nemzetközi jelentőségűek legyenek, és a tervezett látogatói létszám elérje a minimum 2 ezret – tette hozzá a szakember.

A pályázatokat szeptember 30-ig lehet beadni a szolnoki székhelyű igazgatóságra, a döntés november 15-ig születik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik