Üzleti tippek

Pályázat kis- és középvállalkozásoknak milliós díjakért

Szeptember 12. és október 12. között idén is lehet pályázni az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása díjra. A magazin által meghirdetett pályázat több millió forint értékű díjakat, és publicitást jelent a sikeres vállalkozások számára.

Az Üzlet és Siker magazin által meghirdetett pályázat egyedülálló, mert a gazdálkodási mutatók mellett a vállalat innovációs készségét és versenyképességét is figyelembe veszi.
9 különböző kategóriában 3-3 vállalkozás nyerheti el a minősítéssel járó oklevelet és pecsétet, melyet üzleti kapcsolataikban, hivatalos levelezésükben használhatnak.

A kategóriagyőztesek az Üzlet és Siker magazinban részletesen is bemutatkozhatnak, beszámolhatnak stratégiájukról, sikereikről. A fődíjas vállalkozás pedig több millió forint értékű szolgáltatáscsomagot kap, a project támogató partnereinek felajánlásával.

A pályázaton egy mindössze 15-20 percet igénylő minősítési kérdőív kitöltésével és a cég főbb gazdálkodási mutatóinak igazolásával lehet részt venni. A pályázatban való részvételnek költségvonzata nincsen.

A kiértékelésnek része egy versenyképességi gyorsaudit elkészítése, mely a szervezeti működés erős és gyenge pontjaira mutat rá, és felvázolja a lehetséges fejlődési irányokat is. Ezt a piaci áron mintegy egymillió forintot érő elemzést valamennyi pályázó vállalkozás megkapja.

A minősített vállalkozások díjai ünnepélyes keretek között kerülnek átadásra, 2007. november 23-án a Hilton Budapest WestEnd szállodában.

A pályázatban való részvétel feltételei:
• a pályázati kérdőív kitöltése, melyet 2007. szeptember 12. és október 12. között itt, az Üzlet & Siker weboldalán talál majd,
• a vállalkozás éves nettó árbevétele 100 millió és 5 milliárd forint között legyen.

Az értékelés az alábbi kritériumok szerint történik:
Gazdálkodásra vonatkozó adatok:
Nettó árbevétel (2004., 2005., 2006)
Saját tőke (2004., 2005., 2006)
Adózott eredmény (2004., 2005., 2006)

Az értékelésnél figyelembe vett további kritériumok:
Innovációs és versenyképességi mutatók (a kitöltött pályázati kérdőív alapján).

A minősítés elnyerésének feltétele, hogy a kérdőív értékelése alapján minősítésre jelölt cég utólag beküldje:
– cégkivonatát,
– mérlegét és eredménykimutatását a 2005-2006. évre vonatkozóan,
– ezek könyvvizsgálói hitelesítő záradékát (csak az egyoldalasat),
– vezetői nyilatkozatot arról, hogy nincs közüzemi és köztartozása.

A pályázatai kérdőív kitöltésének időszaka:
2007. szeptember 12. – 2007. október 12.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik