Üzleti tippek

Vitray megint focit közvetít

Két hét múlva kezdődik az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának következő idénye, az Eurosport2 augusztus 11-től magyar nyelvű kommentálással közvetíti a mérkőzéseket.

Amint az a csatorna csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, az Eurosport2 jól ismert nevek mellett egy nagy visszatérővel kezdi a szezont: az első forduló kommentátorai Vitray Tamás, Knézy Jenő, Gyulai Márton és Hajdú B. István lesznek. Szabó Gábor, a magyar nyelvű szerkesztőség vezető kommentátora bemutatta a csapat fiatal tehetségeit is, Varga Ákost, Szathmáry Attilát és Székely Dávidot, akik hétről hétre közvetítik majd a mérkőzéseket.

Az angol futballból hétvégenként hat összecsapást adnak majd élőben, lesznek heti előzetesek és összefoglalók, valamint magazinműsorok háttérinformációkkal. Ezzel együtt a csatorna nem feledkezik meg más eseményekről illetve sportágakról sem, kézilabda Bajnokok Ligája, röplabda Grand Prix, motokrossz világbajnokság, UEFA Kupa-mérkőzések, extrém sportok, tenisz, kerékpár és téli sportok is szerepelnek a kínálatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik